Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića”

Naša web stranica https://spomendombanajelacica.rs poštuje vašu privatnost i posvećena je zaštiti osobnih podataka koje nam dostavljate. Vjerujemo da je važno da znate kako postupamo s podacima o vama koje nam dostavljate putem ove web stranice, a mi bismo vas željeli upoznati sa sljedećim načelima koja reguliraju našu politiku privatnosti. Molimo pročitajte dolje Pravila o privatnosti da biste razumjeli kako koristimo i štitimo podatke koje nam pružate te kako ih možemo koristiti i štititi u budućnosti. Registracijom za bilo koju uslugu na našoj web stranici https://spomendombanajelacica.rs pristajete na pružanje, korištenje i prijenos podataka o vama prema uvjetima ove politike. Ako ne želite da prikupljamo gore navedene podatke o vama, ili se ne slažete s bilo kojim drugim dijelom ove izjave, nemojte koristiti web stranicu https://spomendombanajelacica.rs.

Politika zaštite osobnih podataka

Prikupljanje, čuvanje, obrada i uporaba osobnih podataka provodi se u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (“Službeni glasnik RS”, br. 97/08). Osobni podaci ne smiju se koristiti izvan svrhe zbog koje su prikupljeni, osim u svrhu vođenja kaznenog postupka ili zaštite sigurnosti Republike Srbije, na način propisan zakonom. Poduzete su sve potrebne mjere zaštite podataka, u skladu s utvrđenim standardima i postupcima, potrebne za zaštitu podataka od gubitka, uništenja, neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili bilo koje druge zlouporabe.

Prikupljeni podaci nisu dostupni, niti se razmjenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sustava pripreme i uređivanja stranica, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom ili na bilo koji drugi način koji bi mogao biti štetan za vas, uključujući narušavanje vaše privatnosti.

Prikupljanje podataka

U nekim dijelovima naše web stranice, poput stranice za kontakt, moramo tražiti osobne podatke o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, pristup zakladi ili postavljanje pitanja u vezi s radom same zaklade. To radimo pomoću internetskih obrazaca i svaki put kad nam pošaljete svoje podatke e-poštom. Podaci koje dobivamo od vas mogu sadržavati vaše ime i e-adresu. Nećemo vas tražiti dodatne podatke koji nisu potrebni ili nema opravdanog razloga da ih pružite za dobivanje usluge koju ste zatražili. Također, vaši e-mailovi i pitanja koja nam šaljete mogu sadržavati i podatke o vama. Kad posjetite našu stranicu, možete nam ostaviti neke podatke i informacije, a da toga niste svjesni. Na primjer, kako bismo poboljšali i prilagodili web stranicu vašim potrebama, od vas prikupljamo neosobne podatke, npr. informacije o vrsti tražilice, operacijskom sustavu i stranicama koje ste posjetili. Koristimo kolačiće i druge internetske tehnologije za održavanje naših mrežnih programa za prezentaciju i e-poštu. Te tehnologije ne koristimo za prikupljanje ili pohranu vaših osobnih podataka.

Korištenje prikupljenih podataka

Kada posjetite našu web stranicu, Podaci o imenu domene koje primimo ne koriste se za vašu osobnu identifikaciju. Na temelju tih i drugih podataka mjerimo broj posjeta našoj web stranici, prosječno vrijeme provedeno na web mjestu, pregledane stranice itd. Te podatke koristimo isključivo za mjerenje učestalosti korištenja naše web stranice i za poboljšanje njezinog sadržaja (google analytics).

Otkrivanje podataka

Podaci koje dijelite s nama pohranjeni su na poslužiteljima u našoj hosting tvrtki, a mogu im pristupiti samo osobe zadužene za održavanje naše web stranice i druge podružnice unutar naše tvrtke i mogu se koristiti u svrhe za koje ste dali svoje odobrenje. Skupne podatke o korištenju naše web stranice možemo također prenijeti trećim stranama, ali to neće uključivati ​​podatke na temelju kojih možete biti identificirani. Osim kako je propisano zakonom, nećemo na bilo koji način učiniti dostupnim ili distribuirati podatke o vama koje nam pružate bez vašeg prethodnog pristanka.

Sigurnost

Naš web tim u suradnji s odabranom hosting tvrtkom primjenjuje stroge mjere fizičke, elektroničke i administrativne zaštite kako bi zaštitio podatke o vama od pristupa neovlaštenih osoba i od ilegalne obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja na mreži i izvan nje. Informacije o vama čuvat ćemo u zakonskom roku ili u razumnom roku u slučaju da zakon to ne regulira. Zaklada “Spomen dom bana Josipa Jelačića” dužna je osigurati sigurnost osobnih podataka koje obrađuje. Kako bi spriječila neovlašteni pristup ili otkrivanje, održala točnost podataka i osigurala odgovarajuću upotrebu osobnih podataka, Zaklada “Spomen dom bana Josipa Jelačića” usvojila je odgovarajuće fizičke, elektroničke i administrativne postupke za zaštitu i zaštitu osobnih podataka koje obrađuje. Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” nastoji zaštititi privatnost osobnih podataka koje obrađuje, a slučajno otkrivanje je malo vjerojatno. U slučaju takvog neplaniranog otkrivanja, Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” poduzet će sve korake kako bi ograničila i ispravila otkrivanje.

Djeca

Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” savjetuje roditelje i korisnike da djecu pouče o sigurnom i odgovornom rukovanju osobnim podacima na Internetu. Zaklada “Spomen-dom bana Josipa Jelačića” ne želi i ne namjerava prikupljati osobne podatke maloljetnika. Ako ste maloljetni, prije nego što nam date podatke o sebi, morate dobiti dopuštenje roditelja ili skrbnika. Maloljetni korisnici koji nemaju ovo dopuštenje ne smiju nam davati osobne podatke.

Ostale web stranice

Naša web stranica može sadržavati veze do drugih web stranica koje nisu pod našom kontrolom i koje nisu predmet ove Politike privatnosti. Ako pristupate drugim web mjestima pomoću danih veza, operateri tih web mjesta mogu od vas zatražiti podatke koje će koristiti u skladu sa svojim pravilima o privatnosti, a koji se mogu razlikovati od naših.

Promjena podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim prikupljanjem, korištenjem ili otkrivanjem vaših osobnih podataka ili bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom privatnosti, kontaktirajte nas na ured@spomendombanajelacica. rs ili uz pomoć podataka za kontakt koji se nalaze u podnožju naše stranice ili na stranici za kontakt. Sva vaša pitanja i prijedlozi su dobrodošli.

Promjene u Pravilima o privatnosti

Svaka uporaba Web mjesta podliježe uvjetima i odredbama opisanim na ovoj stranici. Sadržaj izjave o privatnosti naše stranice možemo promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i pristanka korisnika. Molimo provjerite sadržaj ove stranice povremeno kako biste bili informirani o svim promjenama. Sve promjene izjave o privatnosti web mjesta objavit će se na ovoj stranici i vrijede od trenutka objavljivanja.